Automobil voor dummies

Wiki Article

Ons aangepaste downpipe kan het vermogen betreffende de wagen beduidend verhogen. Voor optimale prestaties aangaande een downpipe, pas dit motormanagement met en overweeg ons Stage twee chiptuning.

Cookies slaan standaard apparaatinformatie op ofwel beschikken over toegang tot die informatie, bijvoorbeeld een originele identificatiecode. Een 103 derden welke cookies op die diensten benutten, verrichten het om gepersonaliseerde advertorials wederom te melden en te meten, kijkersinzichten te genereren en middelen te maken en te optimaliseren.

Op maat gemaakte downpipes worden doorgaans vervaardigd uit premium materialen zoals roestvrij staal of titanium. Deze materialen bieden een goede weerstand tegen de intense hitte en corrosieve condities waaraan het uitlaatsysteem blootgesteld is, vergeleken betreffende standaard gebruikte materialen.

Ons downpipe zorgt ervoor het daar minder weerstand is tegen uitlaatgassen. Hiermee worden de turbine en je motorfiets minder beperkt. Het zorgt daar zeker voor het je wagen meer vermogen krijgt.

Teneinde het maximale vermogen uit uw turbomotor te halen kan zijn de uitlaatflow essentieel. Op welke manier lager de weerstand in een uitlaat, hoe beter een uitlaatflow. Door ons geoptimaliseerde uitlaatflow bezit de turbo nauwelijks tegendruk meer en mag die sneller boost creëren. Elke autoliefhebber weet het meer boost meer vermogen betekent.

Via die betere flow wint u dan ook alsnog alsmaar vermogen, alang is het immers iets minder vervolgens voor een katloze downpipe.

Deze segmenten belemmeren de doorstroming met de uitlaatgassen waardoor een turbo niet maximaal mag opspoelen/presteren. Hoezo plaatsen autofabrikanten vervolgens een roetfilter of katalysator? Het omdat ze zichzelf behoren te behouden met almaar strengere milieunormen.

Wij gebruiken de hoogste kwaliteit 304L RVS. Dit wordt met TIG en back purge gelast om zo de hoogste kwaliteit te blijven halen!

The technical storage or access kan zijn strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use ofwel a specific diensten explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication aan an electronic communications network. Preferences Preferences

Het uitlaatspruitstuk is belangrijk voor dit bijeenbrengen over uitlaatgassen en beïnvloedt dit vermogen met een motorfiets.

Ons downpipe kan zijn dit eerste stuk van ons uitlaat. De downpipe verbindt de (warme) kant van een turbo met een rest aangaande de uitlaat. Een downpipe kan zijn bijna enkel te ontdekken op wagen’s welke zijn uitgerust betreffende ons turbo.

De downpipe op uw turbo-voertuig kan zijn het leiden betreffende de uitlaatgassen uit een turbine behuizing in het uitlaatsysteem. Ons aftermarket downpipe zal veelal groter in diameter en ofwel aangewend een high-flowing katalysator ofwel verwijdert een katalysator volkomen. Door dit verwijderen aangaande een fabriek downpipe en dit vernieuwen aangaande dit met een hoge stromende eenheid u raakt waardoor een turbo om efficiënter te verplaatsen gassen uit een buurt van een turbine die verdere macht creëert.

Op de meeste Audi & Volkswagens heb jouw benodigd wat personen verwijzen naar als ons “stage 2” tune. Het betekent het de pc is gewijzigd teneinde a. Maken meer macht meteen een downpipe kan zijn geïnstalleerd b.

De meeste fabrieks downpipes beschikken over minstens één bijzonder restrictieve katalysator. Die doen een omvangrijk werk van het schoonmaken met de uitlaatgassen, maar here bestaan verder zeer restrictief veroorzakend potentieel macht teneinde geraken verloren.

Report this wiki page